Estatetool kundetyper

For entreprenører Nemt, enkelt og fejlsikret

Med Estatetool flytter I opgaver, som tidligere lå hos jer, ud til slutkunden. Til gavn for begge parter.

Tilvalg som i en webshop

Valg og godkendelse af alle typer tilbehør til boligen foretages af kunden selv på en dedikeret hjemmeside med krypteret informationsflow.

For kunden føles det præcis som at handle i en webshop, men det giver ikke kun en bedre købsoplevelse. Det medfører også eliminering af fejl i bestillinger.

Samtidig får I opbygget data på kundernes præferencer, som ultimativt kan anvendes til bedre markedsføring og en bedre forhandlingsposition overfor jeres leverandører. I vil sparer resurser på administrationen ved en betydelig reduktion i mængden af manuelle opgaver.

Nem dataindtastning

Dataindtastning ét sted reducerer mængden af fejl og dobbeltarbejde. Få sikret ensartede, opdaterede data og illustrationer på alle de platforme dine projekter og sager fremvises fra.

Dataindsamling

Transformer alle handlinger og opportunities til datavalideret salgserfaringer. Giv marketing helt nye muligheder for løbende at validere målgrupper, marketingplaner og medieudgifter.

God kundeoplevelse

Kunden vælger selv i ro og mag den specifikke konfigurering af boligen og kan let overskue eventuelle prismæssige udslag.

Tag det først skridt

Få analyseret din forretning

Vi kan gøre din virksomhed til markedsledende ved at levere analyse af din forretning sammen med dig.

Planlæg en uforpligtende aftale allerede i dag. Skriv en e-mail til Thomas Grube

Testimonials

Vi tilbyder mange Kurser og workshops

Kunder og partnere

Se et udpluk af de kunder og partnere, der siden 2012 har benyttet Estatetool