Estatetool kundetyper

For mæglere Begræns dataindtastninger

Dataindtastning ét sted reducerer mængden af fejl og dobbeltarbejde. Få sikret ensartede, opdaterede data og illustrationer i én handling – på alle de platforme dine projekter og sager fremvises fra.

Strukturerede arbejdsgange

Med automatiserede og strømlinede handlingsforløb kan du notificere og alarmere mæglere, backoffice og kunder omkring igangsætning af next-step handlinger.

Tilrettelæg handlingsforløb og rollefordelingen, så rettidighed opretholdes igennem hele salgsprocessen. Fra åbent-hus aktiviteter, til de indledende kundeaftaler indgås, og frem til salgs- og lejekontrakt er signeret og handlen er afsluttet.

Automatiserede rutineopgaver

Hjælp salg og backoffice med at skabe overblik og realtidsrapporteringer.

Forbedret kundeoplevelser

Styrk dine kundeoplevelser med nye muligheder for altid at have opdaterede online og/eller trykklare salgsprospekter, opstillinger og boliglister ved hånden.

Dataindsamling

Transformer alle handlinger og opportunities til datavalideret salgserfaringer. Styrk dit pitch og rådgivning til udviklere, pensionskasser og enterprise-kunder på ny salg og genudlejninger.

Value stream mapping

Vores senior konsulenter hjælper dig med value stream mapping. Opnå derved optimal lønsomhed af Estatetool i anvendelse og integration til dine nuværende arbejdsgange og IT-løsninger.

Kurser og webinarer

Nøje tilrettelagte kurser skaber tryghed i udnyttelse af Estatetool blandt dine nøglemedarbejdere i projektledelse, marketing, salg og backoffice.Certificeringen understøttes løbende med webinarer, som holder dig og dine medarbejdere up-to-speed.

Tag det først skridt

Få analyseret din forretning

Vi kan gøre din virksomhed til markedsledende ved at levere analyse af din forretning sammen med dig.

Planlæg en uforpligtende aftale allerede i dag. Skriv en e-mail til Thomas Grube

Testimonials

Vi tilbyder mange Kurser og workshops

Kunder og partnere

Se et udpluk af de kunder og partnere, der siden 2012 har benyttet Estatetool