Estatetool Moduler

3dTool Dynamisk boligvælger

Flot og brugervenlig boligvælger som fremviser boliger og ejendomme i elegant 3D-grafik fra flere vinkler. Leveres som dynamiske billeder eller i bevægelig Real3D.

Lækkert indhold til projekthjemmesider

Med 3dTools boligvælger bliver grafik, billeder, tekst og data fra Estatetool sat sammen i et smukt, interaktivt design. En uundværlig funktion til projekthjemmesiden. Køberne og lejerne får udover et godt førstehåndsindtryk, også et stærkt værktøj med nem adgang til vigtig information: Hvor ligger lejlighederne? Hvordan ser de ud? Hvad er ledigt? For branchefolk sparer det tid og sikrer kvaliteten fordi data fra Estatetool fremvises automatisk og øjeblikkeligt i 3dTool.

Marketing

3dTool frigiver tid hos marketing og letter vejen til et flot og brugervenligt resultat. Værktøjet hviler på avanceret teknologi og gør, at I kan levere noget, der normalt er dyrt og tidskrævende, hurtigt og altid i høj, fejlsikret kvalitet.

Projektchef

Visualiseringer og projekttegninger får ny værdi, når de vises i interaktivt format direkte på projekthjemmesiden. Alt fra overtagelsesdatoer til parkeringsvilkår præsenteres i realtid. Kunden er garanteret høj kvalitet i fremstillingen.

Backoffice

3dTool reducerer arbejdsgangene i backoffice betydeligt. Når ændringer registreres, slår de i gennem alle steder, inklusive i visningen på projekthjemmesiden. Det sparer tid, fjerner frustrationer og reducerer fejl.

Sælgere

Interne og eksterne projektsælgere er sikret, at både de og kunden har adgang til de samme konstant opdaterede informationer. Ryger en udlejningsejendom i tomgang, kan den genaktiveres straks, så salget kan genstartes.

Teknisk information

Estatetools boligvælger er et iframe-værktøj, hvilket betyder, at det kan benyttes på stort set alle hjemmesider og alle tekniske planforme. Estatetool-systemet tilbyder et potion simple tool til at sætte boligvælgeren op i jeres eget design. Opsætningen tager under en time. Boligvælgeren til projekthjemmesiden er responsiv og tilpasser sig mobiltelefoner. Leveres som udgangspunkt kun til WordPress.

Boligvælgeren har indbygget tooltip og popup, som kan tilpasses jeres egen hjemmesides stil og design. Den indbyggede popup har galleri-funktion til slideshow med fx billeder og plantegninger. Billeder og plantegninger kan fremvises direkte i boligvælgeren. Leveres i format 1500x900 pixel eller 3000x1800 pixel som JPG eller PNG i landscapeformat.

I boligvælgerens popup er der tillige indbygget Googlekort, som viser, hvor hver enkelt bolig er placeret samt information og faktaboks om hver enkelt bolig. Al information hentes direkte fra Estatetool og er dermed altid opdateret med seneste data om den enkelte bolig.

Til selve boligvælgeren skal der udvikles en SVG-fil per facadevinkel. Alle, der kender lidt til Adobe illustrator, kan udvikle SVG-grundfilerne, som systemet benytter. Ellers hjælper Estatetool-teamet gerne. Der kan fx aftales fast pris per facadevinkel.

Vi tilbyder mange Kurser og workshops

Kunder og partnere

Se et udpluk af de kunder og partnere, der siden 2012 har benyttet Estatetool