Estatetool Moduler

3dTool Dynamisk boligvælger

Flot og brugervenlig boligvælger som fremviser boliger og ejendomme i elegant 3D-grafik fra flere vinkler. Leveres som dynamiske billeder eller i bevægelig Real3D. Alle data opdateres automatisk direkte fra jeres centrale database.

Fantastisk oplevelse på jeres hjemmeside

Med 3dTools dynamiske boligvælger bliver grafik, billeder, tekst og data fra jeres centrale Estatetool database sammensat til et brugervenligt interaktivt 3D design. En fantastisk god funktion som giver køberne og lejerne en interaktiv oplevelse og et fordybende realistisk indblik i jeres ejendomme.

For marketing

Med 3dTools dynamiske boligvælger bliver der frigivet tid hos marketingafdelingen med et flot og brugervenligt værktøj der gør overblikket nemmere for alle. 3dTool kan med fordel benyttes sammen med alle bolig- og sagstyper, lige fra lejligheder til rækkehuse, erhvervsejendomme, kontorhoteller med mere.

Til hjemmesiden

Visualiseringer, billeder, plantegninger, interaktive kort, nøgletal, alle jeres data får ny værdi med 3dTools levende værktøj på jeres hjemmeside. Alle data præsenteres i realtid både som 3D billeder og Real3D med bevægelig panorering og zoom funktion. Købere og lejere får et nemt og forståeligt overblik over alle jeres ejendomme.

3D interaktiv

Alle billeder og arkitekt-tegninger kan benyttes som grundlag for 3dTools interaktive funktion. Et dynamisk lag af data fra netop jeres Estatetool database sammensættes automatisk. Slut med daglige og manuelle opdateringer - alle ændringer træder direkte i kraft i 3D boligvælgeren på hjemmesiden.

Real3D

Estatetool introducere Real3D boligvælger bygget med Unreal Engine, som er verdens mest avancerede realtids 3D-værktøj. Med en boligvælger i Real3D kan købere og lejere selv panorere og zoome rundt på ejendomme, samtidig med at alle jeres data er integreret. Det giver et fordybende realistisk indblik i jeres ejendomme.

Teknisk information

Vi har gjort det nemt at designe 3D boligvælgeren så alle bureauer med kendskab til Adobe illustrator kan udvikle materialet, der skal bruges som visuelt oversigtsbillede (isometri) til 3D boligvælgeren. Der udvikles en svg-fil per vinkel af ejendomme som der ønskes. Med lidt kendskab til Adobe illustrator kan der nemt udvikles disse svg-grundfiler, som 3D Boligvælgeren benytter.

Real3D Boligvælgeren udvikles af bureauer med kendskab til Unreal Engine som er verdens mest avancerede realtids 3D-værktøj. Unreal Engine har løbende udvikler sig til ikke kun at tjene sit oprindelige formål som en avanceret spilmotor. I dag giver den skabere på tværs af brancher friheden og kontrollen til at levere avanceret indhold, interaktive oplevelser og fordybende virtuelle verdener.

3D boligvælgeren kan nemt installeres som en iframe på alle typer af hjemmesider. Installationen i jeres hjemmeside tager under en time. 3D boligvælgeren er udviklet som responsive html5 til WordPress og tilpasser sig derfor til tablets og mobiltelefoner.

Real3D boligvælgeren er udviklet i Unreal Engine og fremvises lige så let på alle hjemmesider og i alle browsere med integrationen OpenGL, som har været industristandart til alle browsere og computere siden 2006 og derfor indbygget i computerens hardware.

Boligvælgeren har indbygget tooltip og popup, som kan tilpasses til jeres egen hjemmesides stil og design. Knapper og design kan sammensættes med jeres ikoner og tekster, så boligvælgeren bliver integreret så meget at dine kunder, køberes og lejere ser det som en integreret del af jeres hjemmeside. Den indbyggede popup har galleri og slideshow funktioner til jeres billeder og plantegninger. Billeder og plantegninger kan fremvises direkte i boligvælgeren.

I boligvælgerens popup er der indbygget Googlekort, som viser, hvor hver enkelt bolig og sag er placeret i den virkelige verden. Økonomi, informationer og faktaboks om hver enkelt bolig- og sagsdata fremvises elegant oven på Googlekortet. Alle data og informationer hentes direkte fra Estatetool i hver enkelt tilfælde og er dermed altid opdateret med seneste data om den enkelte bolig eller sag.

Vi tilbyder mange Kurser og workshops

Kunder og partnere

Estatetool systemet er udviklet siden år 2012 i tæt samarbejde med ejendomsbranchen.
Se her et udpluk af vores kunder og partnere.