Estatetool Moduler

AppTool iPad mægler-app

AppTool bruges af mæglere ved fremvisninger og åbent hus-arrangementer. Data fremstår lækkert og fuldt opdaterede i appen. Der kan oprettes leads og reservationer direkte på stedet, som sendes til Estatetool.

Nemt og brugervenligt

AppTool sørger for kommunikation med mægler-appen. Appen er bygget som et lækkert værktøj, der giver mægleren nye muligheder på fremvisninger og til åbent hus-arrangementer. Fremvis boliger og sager fra sin allerbedste side med appen, som også har en række smarte, interaktive features indbygget. Når der er rift om boligerne, kan køber og lejere se præcis, hvad der er ledigt. Der kan foretages reservationen på stedet samt indsamling vigtige information om potentielle købere og lejere direkte til LeadTool.

For mæglere

Mægler-appen gør det let at servicere både køberne og lejere på fremvisninger og til åbent hus-arrangementer. Mægleren kan opsamlet data på købere og lejere direkte på stedet i appen. Indbygget FAQ i appen fra projektlederen til mægleren hjælper med salget og udlejningen.

For køber og lejer

Køber og lejer får adgang til det lækreste, interaktive materiale, som altid er fuldt opdateret. Det hele fremgår i realtid og der er konstant opdateret oversigt over ledigheden, reservationen laves straks. Inklusive underskrift.

For marketing

Mægler-appen kan benyttes som erstatning eller supplement til trykte brochurer eller materiale. Appen indeholder data til nem fremvisning af både billedgalleri og videoer. Alt kan redigeres direkte i Estatetool så indhold aldrig forældes.

For integrationen

Den indbygget 3D boligvælger sørger for at købere og lejere får det fulde overblik over projekter og ejendomme. PdfTool kan bruges til styring af skabeloner i appen. Dokumenter sendes til DocTool og persondata sendes til LeadTool.

Teknisk information

AppTool er kun udviklet til Apple iPad, men kan benyttes af alle mæglere når data er oprettet og styret i Estatetool. Den samler alle data fra et projekt/ejendom, fordi der ved login skal oplyses projekt-id. Appen er alene udviklet for administrationspersonale og mæglere som er tilknyttet Estatetool og som ønsker at fremvise boliger og sager på en iPad ved bolig fremvisninger og åbent-hus arrangementer.

Indhold og materiale til appen skal opbygges af sagsbehandler direkte i Estatetool, hvor der bygges mapper med billeder og videoer som automatisk sendes til appen. iPad appen genkender, om der er kommet nyt indhold og opdaterer automatisk data således, at den kan bruges i offline tilstand, fx udenfor eller hvis den bruges til fremvisning i et område med dårligt internet.

iPad appen kan foretage en direkte reservation på en bolig eller sag i offline mode. Det betyder, at mægleren kan forespørge på ledighed af sager og starte en reservation. Det samme gælder med fremvisninger og åbent hus-registreringer, hvor mægleren kan bede købere og lejere om at udfylde interesse data og demografiske data på stedet. Alle data sendes til og opsamles i Estatetool, når iPad´en får adgang til internettet.

Estatetool rummer en funktion, så købere og lejere kan skrive under på både reservationer, fremvisniger og åbent hus-dokumenter i appen med fingeren. Underskriften stemples direkte ind på PDF dokumentet i sagen i Estatetool.

Vi tilbyder mange Kurser og workshops

Kunder og partnere

Estatetool systemet er udviklet siden år 2012 i tæt samarbejde med ejendomsbranchen.
Se her et udpluk af vores kunder og partnere.