Estatetool Moduler

AppTool iPad mægler-app

AppTool bruges af mæglerne ved fremvisninger og åbent hus-arrangementer. Data fremstår lækkert og fuldt opdaterede i appen. Der kan oprettes leads og reservationer på stedet.

Enkelt, lækkert og brugervenligt

AppTool er et enkelt og lækkert værktøj, der giver nye muligheder til åbent hus-arrangementer. Ud over at spare penge på printmateriale og vise ejendommen fra sin allerbedste side, har appen en række smarte, interaktive features. Når der er rift om boligerne, kan købere se præcis, hvad der er ledigt, og lave reservationen på stedet. Appen er også et stærkt værktøj til indsamling af vigtig information om potentielle købere. Både til statistikbrug og køberkartoteker.

Mæglere

AppTool gør det let at servicere køberne til åbent hus-arrangementer. Alle informationer indgår, og de senest opdaterede data er med. Isometrier vises live, så kan folk kan slå til på stedet, hvis de er klar til at reservere.

Køber

Køber får adgang til det lækreste, interaktive materiale, som altid er fuldt opdateret. Det fremgår i realtid, hvad der er ledigt, og hvis drømmeboligen viser sig, kan reservationen laves straks. Inklusive underskrift.

Marketing

Benyt den brugervenlige app som supplement til printmaterialet eller drop de dyre brochurer helt til fordel for en lækker, digital oplevelse. Alt kan redigeres uden omkostninger, så materialet aldrig forældes.

Teknisk information

AppTool er kun udviklet til iPad, men kan benyttes af alle kunder. Den samler alle data fra et projekt/ejendom, fordi der ved login skal oplyses projekt-id. Appen er alene for brugere og mæglere tilknyttet Estatetool, som ønsker at fremvise boligerne/sagerne på en iPad.

Indhold og materiale til Appen skal opbygges af administrator i Estatetool-systemet, hvor der bygges mapper med billeder og videoer til appen. iPad appen genkender, om der er kommet nyt indhold og opdaterer automatisk data således, at den kan bruges i offline tilstand, fx udenfor eller hvis den bruges til fremvisning i et område med dårligt net.

iPad appen kan foretage en direkte reservation på en sag offline. Det betyder, at mægleren kan forespørge på ledighed af sager og starte en reservation. Det samme gælder med åbent hus-registeringer, hvor mægleren kan bede købere og lejere om at udfylde interessedata og demografiske data på stedet. Alle data sendes til og opsamles i Estatetool-systemet, når iPad´en får netadgang.

Estatetool rummer en funktion, så købere og lejere kan skrive under på både reservationer og åbent hus-dokumenter i iPad-appen med fingeren. Underskriften stemples direkte ind på PDF dokumentet i sagen i Estatetool-systemet.

Vi tilbyder mange Kurser og workshops

Kunder og partnere

Se et udpluk af de kunder og partnere, der siden 2012 har benyttet Estatetool