Estatetool Moduler

CaseTool Dokumentarkiv for alle aktører

Bliv GDPR sikret ved at give købere, lejere, sælgere, banker, advokater og rådgivere en godkendt og krypteret adgang til boligen og sagens fælles dokumenter på en sikret ny server.

Få styr på alle aktøres dokumenter

Jeres Estatetool server kan kombineres med en krypteret, sikret server. Få styr på alle aktører, samt hvilke dokumenter hver persongruppe har adgang til på hver bolig eller sag. CaseTool gemmer hvem der har læst hvilke dokumenter og hvornår. Det bliver nemmere at distribuere nye dokumenter, samtidig med at personfølsomme data sikres.

For køber og lejer

CaseTool giver overblik og tryghed for køber og lejer. Alle relevante dokumenter på boligen er samlet ét sted. Sagens parter fremvises, så det er nemt for køber og lejer at få svar på spørgsmål.

For mægleren

Mægleren får et stærkt og sikkert værktøj til at fordele og distribuere dokumenter. Minimer besværlige arbejdsgange og risiko for brud på GDPR reglerne.

For sagsbehandleren

Med vores dokument multi-upload-funktion sparer sagsbehandleren meget tid. Dokumenter distribueres til alle udvalgte aktører fordelt på projekter og ejendomme, samt etaper og opgange.

For rådgivere

For banker, advokater og rådgivere er CaseTool det optimale værktøj med overblik over boligens og sagens dokumenter. Adgange kan fordeles mellem sælgers, købers og lejers rådgivere.

Teknisk information

Estatetool-teamet har udviklet og opsat et helt Microsoft Windows IIS server-system sideløbende med Estatetool-systemet. På den nye server installeres kommunikationsinterface til jeres Estatetool server således, at begge servere kommunikerer sikret sammen om sager, dokumenter med mere. IIS serveren sættes op under eget ønsket domæne eller subdomænenavn som KUNDE.minsag.nu

I bestemmer selv over indhold på egen MinSag.nu server. Derfor skal der installeres et sæt af opstartsfiler, som holder jeres unikke data. F.eks. velkomstbeskeder til aktørerne og Boligsupports mails til retursvar fra aktørerne mv. Desuden skal der opbygges en database over sagens parter (banker og advokater) per projekt og ejendom. Alt dette foregår kun første gang ved opsætning af MinSag.nu serveren.

Til MinSag.nu serveren opbygges et sæt af skabeloner til at styre alle PDF dokumenter på MinSag.nu. Fx reservationer og åbent hus. Til at skabe disse PDF filer har Estatetool-teamet udviklet et HTML-to-PDF skabelonværktøj, så alle der kan opbygge simple html-filer kan skabe skabeloner til PDF dokumenter på MinSag.nu

Til MinSag.nu-serveren opbygges et sæt af skabeloner til at styre alle e-mails, der sendes fra MinSag.nu. Fx login, glemt password, kontakt, ny sag, ny bruger, nye dokumenter og ugentlige dokumenter. Til at skabe disse automatiske e-mails har Estatetool-teamet udviklet et HTML2EMAIL skabelonværktøj, så alle, der kan opbygge simple html-filer kan skabe skabeloner til e-mail fra MinSag.nu

Vi tilbyder mange Kurser og workshops

Kunder og partnere

Estatetool systemet er udviklet siden år 2012 i tæt samarbejde med ejendomsbranchen.
Se her et udpluk af vores kunder og partnere.