Estatetool Moduler

DocTool Dokumenthåndtering på tværs

Et sikkert online arkiv, hvor der kan gemmes, deles og holdes orden på alle dokumenter til en bolig eller sag på tværs af projekter, ejendomme og brugere.

Online dokument arkiv med orden

DocTool er et online PDF dokument arkiv til Estatetool, der hjælper med at holde orden i alle dokumenter. Relevante personer har kun adgang til de relevante dokumenter på jeres boliger og sager. Dokumenterne gemmes sikkert i Estatetool systemet og kan deles mellem brugerne på tværs af projekter og ejendomme.

For mægleren

DocTool sørger for at mægleren altid har et online dokumentarkiv lige ved hånden. Det gør det nemt at finde vigtige dokumenter, som er knyttet til boligerne og sagerne på tværs af projekter og ejedomme.

For backoffice

Værktøjet giver backoffice kontrollen over alle dokumenterne. Backoffice kan opbygge dokumenttyper med forskellig adfærd. Der styres nemt elektroniske signerings- og bilagspakker.

For projektchefen

Med DocTool dokumentarkiv får projektchefen bedre overblik. Dokumenterne findes let frem via projektet, ejendomme, boligen eller sagen.

For integrationen

DocTool kan integreres, forbedrers og forbindes med CaseTool, PdfTool og SignTool. Integrationen kan bruges med alle modulerne eller blot nogle af modulerne.

Teknisk information

Estatetool benytter kun PDF filer som dokumenter for, at alle browsere kan åbne og fremvise dokumenterne direkte. PDF dokumenterne kan gemmes under hver sag, samlet som enkeltfiler eller i mapper og pakker. Hvert dokument kan have specielle dokumenttyper under Estatetool systemet. Dokumenttyper kan oprettes og redigeres af administrator. Hvert dokument eller pakke gemmes i Estatetool med type, brugerinformationer og datostempling for aktiviteten på dokumenterne.

Det er muligt at samle dokumenterne i pakker, fx som bilag til sagerne. Dette benyttes såfremt mange ens dokumenter skal tilknyttes til flere boliger og sager. Ved oprettelses af signeringsordrer til elektroniske underskrifter, samles alle dokumenter også i en samlet signeringspakke, som er en mappe på serveren.

Alle dokumenter kan downloades som enkeltstående PDF filer eller som zip filer i pakker. Dokumenter kan downloades som zip filer og pakkes sammen fra systemet, inden zip filen dannes og sendes på brugerens anmodning i Estatetool.

Sikkerheden er i top med Estatetools egenudviklede kryptografiske hashfunktion med en 256-bit hashværdi. Algoritmens funktion krypterer dokumenterne, som ikke er tilgængelig online. Dokumenterne dannes alene på bruger request i hvert enkelt tilfælde og åbnes kun for download i det moment brugeren anmoder om det, hvorefter de går til grunde igen. På den måde er de originale krypterede dokumenter holdt ude fra online tjenester.

Vi tilbyder mange Kurser og workshops

Kunder og partnere

Estatetool systemet er udviklet siden år 2012 i tæt samarbejde med ejendomsbranchen.
Se her et udpluk af vores kunder og partnere.