Estatetool Moduler

DocTool Dokumenthåndtering på tværs

Et sikkert online arkiv, hvor der kan gemmes, deles og holdes orden på alle dokumenter til en given ejendom, bolig eller sag på tværs af projekter, ejendomme og brugere.

Få styr på alle jeres dokumenter

Med DocTool er det let at sikre, at relevante personer har adgang til alle dokumenterne på sagerne. Dokumenterne gemmes sikkert i Estatetool og kan deles mellem brugerne på systemet. Værktøjet tager højde for brugernes roller og rettigheder på de enkelte projekter, ejendomme og sager. Det gør det let for alle at finde det, de skal bruge. DocTool giver jer vished for, at juridiske dokumenter ikke opbevares på enheder med risiko for hacking.

Sælger

Med DocTool har I altid et bibliotek med generelle dokumenter lige ved hånden. Det gør det nemt at finde vigtig information om fx betingelser, overtagelsesdatoer, depositummer, fællesarealer osv. Brugervenligt og, ikke mindst, sikkert.

Backoffice

DocTool giver nye muligheder for at revidere dokumenter og give aktørerne direkte adgang til nye beslutninger om væsentlige forhold. Ting som ændringer i overtagelsesdatoer håndteres nemt og enkelt og slår igennem til alle tilknyttede roller.

Projektchef

Med et centralt bibliotek over alle relevante dokumenter både på projektet og på sagen, er overblikket såvel som detaljerne altid lige ved hånden. Hvis der sker ændringer eller forsinkelser, er det nemt at justere de berørte dokumenter via DocTool.

Teknisk information

Estatetool benytter kun Pdf-filer som dokumenter. Pdf-dokumenterne kan gennem under hver sag samlet som enkeltfiler eller i mapper og pakker. Hver dokument kan have specielle dokumenttyper under Estatetool-systemet. Dokumenttyper kan oprettes og redigeres af administrator. Hvert dokument eller pakke gemmes i Estatetool med typen, bruger informationer og datostempling for aktivitet på dokumentet.

Det er muligt at samle Pdf-filer i pakker, fx som bilag til sagerne. Dette benyttes, såfremt mange ens dokumenter skal tilknyttes flere sager. Ved oprettelses af signeringsordre til elektronisk underskrift, samles alle dokumenter også i en signeringspakke.

Alle dokumenter kan downloades som enkeltstående Pdf-filer eller som zip-filer i zip-pakker. Dokumenter som hentes som zip-filer og pakkes sammen fra systemet, inden zip-filen dannes og sendes ved brugerens request i Estatetool.

Sikkerheden er i top med Estatetools egenudviklede kryptografiske hashfunktion med en 256-bit hashværdi. Algoritmens funktion krypterer dokumenterne, som ikke er tilgængelig online. Dokumenterne dannes alene på bruger request i hvert enkelt tilfælde og åbnes kun for download i det moment brugeren anmoder om det, hvorefter de går til grunde igen. På den måde er de originale krypterede dokumenter holdt ude fra online tjenester.

Vi tilbyder mange Kurser og workshops

Kunder og partnere

Se et udpluk af de kunder og partnere, der siden 2012 har benyttet Estatetool