Estatetool Moduler

ExcelTool Data til Excel

Hent alle data og deres kobling til handlinger, status, købere, lejere, rådgivere og banker direkte ind i Excel til dataanalyse og behandling.

Fleksibel datahåndtering

ExcelTool gør det muligt og let at hente data ud af Estatetool og behandle dem i Excel eller føre dem videre ind i jeres egne statistikprogrammer. Dermed kan data fra Estatetool kobles med andre data og bidrage til strategiske beslutninger på en lang række områder. Data kan nemt overføres til jeres egne regneark i Excel og fx samkøres med andre data i Power BI.

Analyse

Realtidsopdaterede nøgletal spiller en hovedrolle for beslutningsprocessen blandt både ledelse og kunder. ExcelTool giver fuld fleksibilitet i forhold til at forfine og bearbejde de mange værdifulde data fra Estatetool.

Økonomi

Estatetool leverer et grundliggende Excelark med Estatetool-motor til et projekt, som nemt kan videreudvikles. Det er nemt at kopiere sit Excelark til et nyt projekt. For hvert projekt er indbygget en tilpasset Excel API-key.

Projektchef

Få eksporteret data til egne spreadsheets via projektnøgle i Excel og integrer data fra Estatetool med egne data. Gør det nemt at rapportere om projektets salg og modning i jeres eget rapporteringsmiljø og i egne designs.

Marketing

Brug de mange værdifulde data fra Estatetool til præcis og effektfuld medieplanlægning. Få fx indsigt i, hvilke medier, der giver mest værdi, ved at sammenligne data på besøgende og købere til åbent hus med egne medie-data.

Teknisk information

Estatetool rummer en Excel motor, som henter alle rå-data, repository data og alle transaktioner på en sådan måde, at de kan bearbejdes i Excel med fx Excel-makro. Alle data opdateres automatisk, og datakilden og Excel-makroen kan låses for den almindelige bruger eller mægler. Derved ser man kun beregninger, Excel-data og grafer på friske datasæt.

Estatetool leverer et grundliggende Excel-ark med integreret Estatetool-motor til et projekt/ejendom, som nemt kan videreudvikles af alle med erfaring i Excel. Det er nemt at kopiere sit Excel-ark til et nyt projekt/ejendom. Sikkerheden er, at der for hvert projekt/ejendom er en Excel API-key indbygget i Estatetool, som passer på det givne Excel-ark. Ønskes data låst for alle Excel-ark i omløb, skal denne Excel API-Key blot skiftes af administrator i Estatetool.

Excel-makro er fantastisk til situationer, hvor du har brug for mere end grundlæggende tabeller kan give. Fx til datawarehouse-oplysninger eller finans controller planlægningsdata. Excel-makro integrerer regnearket i stedet for blot at vise simple data. Det betyder, at data fra Estatetool kan bearbejdes og behandles til netop det formål, der ønskes. Dermed kan der dannes alle typer af rapporter med grafer på alle aktiviteter på tværs af data i Estatetool.

Estatetool-teamet har altid en Excel-ekspert klar til at udvikle og færdiggøre jeres Excel-ark per projekt/ejendom. Estatetool-eksperten hjælper med alt fra den grundliggende udvikling af regnearket til alle avancerede financielle controller regnemetoder og analyser.

Vi tilbyder mange Kurser og workshops

Kunder og partnere

Se et udpluk af de kunder og partnere, der siden 2012 har benyttet Estatetool