Estatetool Moduler

ExcelTool Data til Excel

Hent alle jeres data og deres koblinger til boliger, sager, handlinger, status, købere, lejere, advokater, rådgivere og banker - direkte ind i Excel til efterfølgende analyse og data warehouse rapportering for ledelsen.

Forbind Excel med Estatetool

ExcelTool er modulet der forbinder Excel med Estatetool. Sikkerheden er i top og der kan kun hentes generiske analysedata på en krypteret forbindelse. Opbyg nemt Excel rapporter til analyse eller data warehouse for ledelsen. Det vil kunne bidrage til strategiske Power BI beslutninger på en lang række områder.

Til analysen

Realtidsopdaterede nøgletal spiller en hovedrolle for beslutningsprocessen blandt både ledelse og kunder. ExcelTool giver fuld fleksibilitet i forhold til at forfine og bearbejde jeres mange værdifulde data som opsamles i Estatetool.

For økonomien

Der medfølger vores opstarts Excelark, som integreres til et projekt eller en ejendom. Jeres økonomiafdeling kan nemt videreudvikle Excelarket, så data kan overføres til jeres egne regneark og samkøres med andre data i Power BI.

For projektchefen

Med ExcelTool kan nøglepersoner som projektchefen altid nemt og overskueligt holde øje med projektets og ejendommens rapportering. Seneste data opdateres direkte ind i det eksisterende Excelark så rapporterne altid er helt friske.

For marketing

Brug de mange værdifulde data fra Estatetool til præcis og effektfuld medieplanlægning. Excel rapportering giver dyb indsigt i, hvilke medier der giver mest værdi, ved rapportering og analyse af data på besøgende fra LeadTool og ClientTool direkte i ExcelTool.

Teknisk information

Vi har udviklet ExcelTool som en Excel motor. Metoden er, at I direkte fra Excel kan hente alle rådata, Repository data og alle transaktioner på en sådan måde, at de kan bearbejdes i Excel med Excel-makroer. Alle data opdateres automatisk. Datakilden og Excel-makroer kan låses for den almindelige bruger eller mægler. Derved ser man kun nøgletalsberegninger, Excel-data og grafer på friske datasæt. ExcelTool kan desværre ikke benyttes med Apple iOS Excel produkter.

Estatetool leverer et grundlæggende Excel-ark med integreret Excel motor til et projekt eller en ejendom, som nemt kan videreudvikles af alle med lidt erfaring i Excel. Det er nemt at kopiere Excel-arket til et nyt projekt eller ejendom. Der trækkes data over SSL og der hentes kun analysedata. I hver Excel-ark har Excel motoren en indbygget Excel API-Key til forbindelsen i Estatetool, som passer på det givne Excel-arks projekt eller ejendom. Ønskes data låst for alle Excel-ark i omløb, skal denne Excel API-Key blot skiftes af administrator i Estatetool.

Excel-makro er fantastisk til situationer, hvor du har brug for mere end de grundlæggende tabeller kan give. Fx til Data Warehouse oplysninger eller finans controller planlægningsdata for Power BI. Excel-makro integrerer regnearket i stedet for blot at vise simple data. Det betyder, at data fra Estatetool kan bearbejdes og behandles til netop det formål, der ønskes. Dermed kan der dannes alle typer af rapporter med grafer på alle aktiviteter, på tværs af data i Estatetool.

Estatetool teamet har altid en ExcelTool ekspert klar, til at udvikle og færdiggøre jeres Excel-ark, til hvert projekt eller ejendom. ExcelTool eksperten hjælper med alt fra den grundlæggende udvikling af regnearket til alle avancerede finansielle controller regnemetoder og analyser.

Vi tilbyder mange Kurser og workshops

Kunder og partnere

Estatetool systemet er udviklet siden år 2012 i tæt samarbejde med ejendomsbranchen.
Se her et udpluk af vores kunder og partnere.