ESTATETOOL VÆRKTØJ TIL DINE KUNDER

LeadTool Kampagner og arrangementer

Forbedre planlægning, logistik og kommunikation omkring online kampagner og offline åbent hus-arrangementer og fremvisninger. Opsaml alle data, fra alle besøgende, centralt til senere brug for salg og markedsføring.

Få styr på alle leads og aftaler

LeadTool effektiviserer hele processen omkring kampanger, fremvisninger og åbent hus-arrangementer. Værktøjet gør det let at delegere arrangementer ud til de mæglere, der har plads i kalenderen, så dobbelt-bookinger undgås. Marketingafdelingen kan bruge data fra kampagner og arrangementerne, til at validere målgrupper i medieplanlægningen og eftersende materiale til leads.

For mæglere

Hvem gør hvad hvornår? Hvem har vagten på søndag? Med mange projekter i gang, er koordination ikke nogen lille opgave, og risikoen for fejl kan være stor. Med LeadTool kan åbent hus-arrangementer optræde med tider og personer på hjemmesiden, så er ingen involverede i tvivl om hvem der skal mødes med hvem.

For marketing

LeadTool opsamler både data og permissions fra besøgende. Det giver vigtige demografiske nøgletal til medieplanlægningen og giver samtidig mulighed for opfølgende kampagner rettet mod deltagerne i online kampagner og offline arrangementer.

For backoffice

Koordineringen af online kampagner og offline arrangementer lettes betydeligt. Kalenderstyringen forenkles, og risikoen for dobbeltbooking og misforståede aftaler minimeres. Det hele vises både i LeadTool og direkte på projekthjemmesiden.

For købere & lejere

Med LeadTool bliver det mere overskueligt for køber og lejer at se hvornår de forskellige arrangementer afholdes. Kalenderfunktionen kan nemt og simpelt gøres tilgængelig på hjemmesiden, så nye arrangementer automatisk annonceres løbende.

Teknisk information

Estatetool rummer et modul til at styre kampagner, fremvisninger og åbent hus-arrangementer med mulighed for at planlægge fremtidige arrangementer samt styre data på allerede afholdte arrangementer. Alt sammen foregår integreret i Estatetool, og data kan fremvises i flotte grafer efter egne farve- og designvalg. Alle data kan fremvises på egen projekthjemmeside med WordPress-snippet eller Estatetool API.

For at holde relationen til de besøgene på hjemmesiden og kampagner og  arrangementer, kan der oprettes et ubegrænset antal spørgsmål med mulige svarmuligheder. På den måde kan mæglerne spørge de besøgende om alt enten via print, elektronisk eller i Estatetools iPad App. Alle data samles i Estatetool til efterfølgende demografisk analyse.

Hvad enten I benytter WordPress snippet eller Estatetool API under WebTool, kan alle data hentes og fremvises som simpel information om næste åbent hus-arrangement. Det hele er dynamisk og automatiseret, så I behøver ikke tænke på at holde information opdateret på hjemmesiden. Samtidig har vi lavet en simpel side, hvor alle spørgsmål kan besvares af de besøgende, ligesom I selv udvikle jeres egen spørgeskemaside med Estatetool API.

Vi tilbyder mange Kurser og workshops

Kunder og partnere

Se et udpluk af de kunder og partnere, der siden 2012 har benyttet Estatetool