Estatetool Moduler

MainTool Grundpakken

MainTool er grundpakken hvor ejendommene, boligerne og sagerne er samlet og styres. MainTool indeholder alle grund-værktøjerne der skal til, for at komme i gang med at benytte Estatetool.

Brugervenligt og alsidigt system

MainTool er grundpakken i Estatetool hvor projekterne og ejendommene samt boligerne og sagerne styres, oprettes, opbevares og håndteres. Fra den første analysefase til projektet er solgt eller udlejet og overdrages til drift. MainTool suppleres af 15 værktøjer til understøttelse af alle de specifikke opgaver, der indgår i håndteringen af projekter.

Teknisk information

MainTool er grundpakken med alle grundfunktionerne så som sagslisten, sagsmærkninger, billedarkiv, mediearkiv, brugerstyring, projektstyring, faciliteter, dashboard, PDF rapporter og meget mere.

Sagslisten er kernen i Estatetool og holder alle boligerne/sagerne, hvorfra det er muligt at styre hver enkelt boligs/sags stamdata, billeder, plantegninger, enheder, dataudveksling, PDF skabeloner, sagsbemærkninger, sagsoverblik, økonomi, handlinger, alarmer, advarsler, købere, rådgivere og dokumenter meget mere.

Mediearkivet er en del af grundpakken. Du kan oprette dit eget mediearkiv og navngive det som du ønsker. Et mediearkiv kan holde grafiske elementer som billeder, plantegninger, oversigtskort med mere. Elementerne i et mediearkiv kan let tilknyttes til en bolig/sag.

Design et ubegrænset antal egne PDF Rapporter med egen top og bund grafik pr. projekt/ejendom. Først når en PDF Rapport er designet, kan alle brugerne på Estatetool bruge rapporten og genåbne den på ny hele tiden med friske nye data.

Vi tilbyder mange Kurser og workshops

Kunder og partnere

Estatetool systemet er udviklet siden år 2012 i tæt samarbejde med ejendomsbranchen.
Se her et udpluk af vores kunder og partnere.