ESTATETOOL VÆRKTØJ TIL DINE KUNDER

OhTool Åbent hus arrangementer

OhTool gør planlægningen, logistikken og kommunikationen omkring åbent hus-arrangementer lettere. Samtidig bliver det muligt at opsamle data fra besøgende, som kan bruges i salg og markedsføring.

Styr på kalender og data

OhTool effektiviserer hele processen omkring åbent hus-arrangementer. Værktøjet gør det let at delegere arrangementer ud til de mæglere, der har plads i kalenderen, så dobbelt-bookinger undgås. Marketingafdelingen kan bruge data fra arrangementerne til at validere målgrupper i medieplanlægningen og eftersende materiale til kunderne.

Mægler

Hvem gør hvad hvornår? Hvem har vagten på søndag? Med mange projekter i gang, er koordination ikke nogen lille opgave, og risikoen for fejl kan være stor. Med OhTool optræder tider og personer på hjemmesiden, så ingen involverede er i tvivl.

Marketing

OhTool opsamler både data og permissions fra besøgende. Det giver vigtige demografiske nøgletal til medieplanlægningen og giver samtidig mulighed for opfølgende kampagner mod deltagerne i åbent hus-arrangementer.

Backoffice

Koordineringen af åbent hus-arrangementer lettes betydeligt. Kalenderstyringen forenkles, og risikoen for dobbeltbooking og misforståede aftaler forsvinder. Det hele vises både i MainTool og direkte på projekthjemmesiden.

Køber & lejer

Det bliver mere overskueligt for køber og lejer at se hvornår de forskellige åben-hus arrangementer afholdes. Kalenderfunktionen kan nemt og simpelt gøres tilgængelig på hjemmesiden, så nye arrangementer automatisk annonceres løbende.

Teknisk information

Estatetool rummer et modul til åbent hus-arrangementer med mulighed for at planlægge fremtidige arrangementer samt styre data på allerede afholdte arrangementer. Alt sammen foregår integreret i Estatetool, og data kan fremvises i flotte grafer efter egne farve- og designvalg. Alle åbent hus-data kan fremvises på egen projekthjemmeside med WordPress-snippet eller Estatetool API.

For at holde relationen til de besøgne på åbent hus-arrangementer, kan der udvikles et ubegrænset antal spørgsmål med mulige dropdown svarmuligheder. På den måde kan mæglerne spørge de besøgende om alt enten via print, elektronisk eller i Estatetools iPad App. Alle data samles i Estatetool til efterfølgende demografisk analyse.

Hvad enten I benytter WordPress snippet eller Estatetool API under WebTool, kan alle data hentes og fremvises som simpel information om næste åbent hus-arrangement. Det hele er dynamisk og automatiseret, så I behøver ikke tænke på at holde information opdateret på hjemmesiden. Samtidig har vi lavet en simpel side, hvor alle spørgsmål kan besvares af de besøgende, ligesom I selv udvikle jeres egen spørgeskemaside med Estatetool API.

Vi tilbyder mange Kurser og workshops

Kunder og partnere

Se et udpluk af de kunder og partnere, der siden 2012 har benyttet Estatetool