Estatetool Moduler

OptionTool Tilvalg og services for alle aktører

Gør det nemt som i en webshop for købere og lejere, at foretage boligtilvalg, boligændringer eller bestilling af services til deres bolig før, under og efter købet og udlejningen.

Giv jeres kunder en bedre købs- og lejeoplevelse

OptionTool giver jeres købere og lejere muligheden for at vælge tilvalg til deres bolig. Det er så nemt som at handle i en webshop, både at bestille boligtilvalg til projektsalget i tilvalgsperioden og tilkøbe services for lejeren i hele lejeperioden. Både købere og lejere får en god kundeoplevelse igennem hele processen.

For købere

Købere kan selv i ro og mag afprøve forskellige indretningskombinationer direkte på nettet. Priser vises med det samme. Det er et stærkt og troværdigt værktøj, som åbner for mersalg og hvor køberen selv er med til at designe sin egen bolig ved projektsalget.

For lejere

Lejeren kan i hele lejeperioden, bestille tilvalg og services til sin lejeaftale. Det hele foregår online i en nem og overskuelig webshop som kan opbygges med boligens egne rum og placeringer. OptionTool holder styr på underleverandører og priser på alle services.

For backoffice

OptionTool sikrer jer elektronisk godkendelse og fejlfrie bestillinger. Kunden vælger og godkender selv alt online i en nem webshop som er i direkte kontakt med Estatetool systemet, hvor backoffice styrer. I sparer resurser på ikke at tage imod bestillinger på telefonen.

For økonomien

Alle tilvalg og services styres i Estatetool med leverandører og jeres indkøbspriser. Økonomiafdelingen kan lave bedre aftaler med leverandører, optimere salget og reducere fejl i priser. Der kan opnås bedre udnyttelse af leverandørens priser som kommer alle til gode.

Teknisk information

Med OptionTool får I et godt gennemarbejdet modul som tilvalgssystem med mange muligheder for både købere og lejere. Modulet består både af ny ekstra database og nye programmer til Estatetool backend samt overbygning til den eksisterende database. Der opsættes en ny MinSag.nu server - Al administrationen af OptionTool foregår let i Estatetool og består af opbygning af kategorier, grupper, produkter, placeringer, steder og boligtyper. Når backend data er opbygget i Estatetool, kan både mæglere, brugere og kunder begynde at foretage tilvalg på boligerne.

Estatetool gør det simpelt at skifte gulve i stuen eller fliser på badeværelset. Det er også let for lejere at bestille services til deres lejemål. Det fungerer som i en Webshop under MinSag.nu. Alle beregninger, priser, moms, avance mv. er indbygget. For at designeren fungerer optimalt, opbygges alle produkter med priser og oprettes som tilvalgsmuligheder til kunden på placeringer og steder fordelt på boligtyper. Boligtyper fastsættes på faktiske boligsager, hvorefter Estatetool selv regner priser og forbrug ud fra de forskellige boligtyper.

Estatetool har udviklet det stærkeste værktøj til selve placeringen af steder i boligens rum. Derefter placering af tilvalgsmuligheder for produkter inddelt på steder i rum. Det foregår simpelt med vores online-værktøj, som drag and drop-funktion. Alle tal beregnes online undervejs. Det er godt når der arbejdes med værktøjet, at backoffice man kender ejendommen grundigt, men opgaverne kan opdeles mellem indkøbsfunktionen der indkøber produkterne og fx arkitekten, der kender ejendommens rum og størrelser.

Det er muligt for boligsupport at opbygge services og tilvalgssager direkte i Estatetool og hjælpe kunder, købere og lejere den vej med services og tilvalg. Hvis der åbnes en sikret MinSag.nu server får kunderne, køberene og lejere også selv adgang til hele webshop designeren gennem den ekstra online server. Den kan let åbnes under jeres KUNDENAVN.MinSag.nu - Webshop designeren er et sæt af nye programfiler under MinSag.nu som åbner en helt ny verden for kunderne. Udover at kunne se og følge sine dokumenter i en given købs- eller lejesag, kan de også tilkøbe produkter og services.

Vi tilbyder mange Kurser og workshops

Kunder og partnere

Estatetool systemet er udviklet siden år 2012 i tæt samarbejde med ejendomsbranchen.
Se her et udpluk af vores kunder og partnere.