Estatetool Moduler

OptionTool Tilvalg som i en webshop

Gør det nemt som i en webshop, for køberne og lejerne at foretage boligtilvalg, boligændringer eller bestilling af ejendoms-services til deres bolig.

En bedre købsoplevelse

OptionTool åbner mulighed for køb og godkendelse af tilvalg og tilbehør til boligen til købere og lejere selv. Det giver en bedre købsoplevelse og en total eliminering af fejl i bestillinger. Det giver også masser af muligheder for at I kan forhandle gode aftaler med leverandører og opbygge data på præferencer. Samtidig spares resurser på både administration og salg.

Backoffice

OptionTool sikrer jer 100% kundegodkendte og fejlfri bestillinger. Kunden vælger og godkender selv alt, mens I sparer store resurser på at tage mod diverse ordrer på telefonen. Enkle og fejlfri pakkelister til leverandører og entreprenører oprettes med få klik.

Økonomi

Alle tilvalg kommer på købskontrakten. Finance kan lave bedre aftaler med leverandører, optimere salget, reducere flaskehalse og eliminere fejl. Der opnås bedre udnyttelse af entreprenørens resurser og mange muligheder for mersalg.

Sælger

Med OptionTool kan kunder henvises til selv at afprøve forskellige indretningskombinationer direkte på nettet. Priser vises med det samme. Det er et stærkt og troværdigt mersalgsværktøj, som både gør det nemmere at være kunde og sælger.

Analyse

OptionTool opbygger centrale og vigtige informationer om målgruppens købsintentioner. Det er stærkt værdifulde data, som kan omsættes til øget service i fremtidige projekter og styrke forhandlingspositionen, når der indgås aftaler med leverandører.

Teknisk information

Med OptionTool får I et omfattende modul som tilvalgssystem. Modulet består både af database og program til Estatetool back-end samt database og program til MinSag.nu - Al administration foregår let og brugervenligt i Estatetool og består af opbygning af kategorier, grupper, produkter, placeringer, steder og boligtyper. Når backend data er opbygget i Estatetool, kan både mæglere, brugere og kunder begynde at foretage tilvalg på boliger.

Estatetool gør det simpelt fx at skifte gulve i stuen eller fliser på badeværelset. Det fungerer som i en Webshop-boligdesigner under MinSag.nu. Alle beregninger, priser, moms, avance mv. er indbygget. For at boligdesigneren fungerer optimalt, opbygges alle produkter med priser og oprettes som tilvalgsmuligheder til kunden på placeringer og steder i en specifik boligtyper. Boligtyper fastsættes på faktiske boligsager, hvorefter Estatetool fx regner ud hvor mange m2 gulv og fliser, der skal benyttes i en given bolig.

Et af de største værktøjer, Estatetool-teamet har udviklet, er selve placeringen af steder i boligens rum og derefter produkter på rummets steder. Det foregår simpelt med vores online-værktøj, som drag and drop-funktion. Alle tal beregnes online undervejs. Værktøjet kræver, at man kender ejendommen indgående, men opgaverne kan opdeles mellem indkøbsfunktionen der indkøber produkterne og fx arkitekten, der kender ejendommens rum og størrelser.

Det er muligt for boligsupport at opbygge tilvalgssager, rette i tilvalgssager og hjælpe kunderne med tilvalg - alt sammen direkte i Estatetool. Kunderne får selv adgang til hele Webshop boligdesigneren gennem den ekstra online server under KUNDE.MinSag.nu - Webshop boligdesigneren er et sæt af programfiler under MInSag.nu og åbner en helt ny verden for kunderne ud over at kunne se og følge sine dokumenter i en given købs eller lejesag.

Vi tilbyder mange Kurser og workshops

Kunder og partnere

Se et udpluk af de kunder og partnere, der siden 2012 har benyttet Estatetool