Estatetool Moduler

PdfTool Nem generering af friske Pdf´er

Alle data fra ejendomme, boligerne og sagerne kan nemt omdannes til elegante Pdf-dokumenter som prospekter, salgsopstillinger, brochurer, kontrakter eller andre dokumenter.

Mindre tidsforbrug og bedre service

Al den information, I har gemt på et projekt, kan med få klik omdannes til elegante PDF-filer i projektets eget design. Det sparer ikke blot tid hos marketingafdelingen. Det sikrer også, at både sælgere, kunder og andre interessenter kan få lynhurtig adgang til fuldt opdaterede prospekter, som altid er synkroniseret med projektets øvrige præsentationer. Fx på projekthjemmesiden eller på diverse boligportaler.

Marketing

Når projektets designmanuel er fastlagt og lagt ind i Estatetool, kan PdfTool spare store resurser hos marketing og samtidig minimere kedelige rutineopgaver og fejlrisiko. Nye PDF´er med ændret status eller nye priser genereres med få klik.

Økonomi

PdfTool løfter aktualitet og korrekthed i jeres prospekter. Løbende justering af priser, solgte boliger og udskiftning i billedmateriale justeres nemt og hurtigt. Skræddersy desuden materiale til fx store investorer og individuelle kunder.

Salg og kundeservice

Hvis marketing har travlt, kan I selv bruge PdfTool og generere opdateret materiale til potentielle købere eller lejere. Helt konkret vil I fx opleve en kraftig reduktion i tid brugt på at opdatere prislister. Alle data hentes fuldt opdateret fra MainTool.

Backoffice

PdfTool trækker altid de senest opdaterede informationer fra systemet og sikrer, at indholdet stemmer med projekthjemmesider og andet materiale. Slut med at vente på informationer fra andre. Slut med selv at være flaskehals for andres ønsker.

Teknisk information

Opbyg et ubegrænset antal skabeloner til at styre alle Dynamiske Pdf-filer, fx Pdf-prospekter, Pdf-kontrakter eller Pdf-kateloger. Kun fantasien sætter grænserne. For at kunne skabe disse skabeloner, har Estatetool-teamet udviklet et HTML-2-Pdf skabelonværktøj, så alle der kan opbygge simple html-filer kan skabe skabeloner til dynamiske Pdf-filer.

PdfTool har en ubegrænset liste af alle de skabeloner der ønskes. De hentes fra databasen direkte ind til brugerne i Estatetool. Når der skal dannes en dynamisk Pdf, trykker brugeren blot under sagen på den skabelon der ønskes. Den dynamiske Pdf dannes og kan efterfølgende downloades, gemmes eller sendes direkte via e-mail fra Estatetool.

At udvikle skabeloner er ligeså nemt som at bygge en simpel html-tabel. Alle data fra Estatetool er til rådighed som flette felter fx {PROJEKTNR} {VEJNAVN} {KØBERNAVN} med mere. Alle billeder og plantegninger er også til rådighed som dynamiske felter. Dermed kan der skabes alle de Pdf-skabeloner, der ønskes. De navngives og gemmes enkelt og systematisk i Estatetool. Hver skabelon har tillige nogle attributter. Fx page-orientation og størrelse.

Med WebTool til WordPress eller med Estatetool API kan der opbygges funktioner til projekthjemmesiden, hvor kunderne kan bestille dynamiske Pdf-dokumenter, fx vil en bestilling af prospekter direkte fra projekthjemmesiden give køberen mulighed for automatisk at modtage et dynamisk opbygget Pdf-prospekt på e-mail inden for få minutter.

Vi tilbyder mange Kurser og workshops

Kunder og partnere

Se et udpluk af de kunder og partnere, der siden 2012 har benyttet Estatetool