Estatetool Moduler

PdfTool Fra skabeloner til friske PDF filer

Med et klik fra medarbejdere eller købere og lejere, kan jeres data i Estatetool nemt omdannes til elegante PDF dokumenter som prospekter, salgsopstillinger, brochurer eller lejekontrakter med mere.

Dynamiske PDF dokumenter

De data og informationer som I har på en bolig eller sag, kan med ét klik omdannes til elegante PDF dokumenter i jeres egen stil og design. PdfTool åbner muligheden for, at medarbejdere, købere og lejere kan danne dynamiske PDF dokumenter, som sammensættes i hvert tilfælde med data og design. Dette giver jer funktioner så i kan styre online prospekter, brochurer, lejekontrakter eller andre PDF dokumenter.

For marketing

Når PDF skabelonerne er fastlagt og lagt ind i Estatetool, kan der spares mange resurser for marketing og samtidig minimerer kedelige rutineopgaver samt risiko for marketingfejl.

For økonomien

Få hjælp til aktualitet og korrekthed i jeres prospekter og salgsmateriale. Justering af priser, status på boliger og sager samt udskiftning i billedmateriale opdateres nemt og hurtigt med PdfTool.

For mægleren

Mægleren kan selv bruge PdfTool og løbende generere opdateret materiale til både købere eller lejere. Mægleren vil opleve en forbedring af den tid der normalt bruges på at opdatere salgsmateriale.

For backoffice

Vi leverer medfølgende godkendte skabeloner til salgs og lejekontrakter, som backoffice kan bruge direkte integreret med andre værktøjer og derved spare både tid og risiko for fejl.

Teknisk information

Opbyg et ubegrænset antal HTML skabeloner til at styre alle Dynamiske PDF filer, fx PDF prospekter, PDF kontrakter eller PDF kataloger. Kun fantasien sætter grænserne. For at kunne skabe disse skabeloner, har Estatetool udviklet et HTML-2-PDF skabelonværktøj, så alle der kan opbygge simple html filer kan skabe skabeloner til dynamiske PDF filer.

Med PdfTool medfølger et sæt af grundlæggende skabeloner, som kan videreudvikles. Hver skabelon hentes fra databasen direkte ind til brugerne i Estatetool, hver gang der skal dannes et dynamisk PDF dokument. Når der skal dannes en dynamisk PDF, trykker brugeren blot under sagen på den skabelon der ønskes. Den dynamiske PDF dannes og kan efterfølgende downloades, gemmes eller sendes direkte via e-mail fra Estatetool til købere og lejere.

At udvikle skabeloner er ligeså nemt som at bygge en simpel html side. Alle data fra Estatetool er til rådighed som flette felter fx {PROJEKTNR} {VEJNAVN} {KØBERNAVN} med mere. Alle billeder og plantegninger er også til rådighed som dynamiske felter. Dermed kan der skabes præcis alle de PDF skabeloner som ønskes. De navngives og gemmes enkelt og systematisk i Estatetool. Hver skabelon har tillige nogle attributter. Fx page-orientation, størrelse, sidenummerering, margins og meget mere.

Med WebTool til WordPress eller med Estatetool API kan der opbygges funktioner til hjemmesiden, hvor kunderne online med et klik kan hente, åbne eller bestille dynamiske PDF dokumenter på en bolig eller sag. Fx vil en bestilling af prospekter direkte fra hjemmesiden give køberen mulighed for automatisk at modtage et dynamisk opbygget PDF prospekt på e-mail inden for få minutter.

Vi tilbyder mange Kurser og workshops

Kunder og partnere

Estatetool systemet er udviklet siden år 2012 i tæt samarbejde med ejendomsbranchen.
Se her et udpluk af vores kunder og partnere.