Estatetool Moduler

SalesTool Salgsværktøj

Hold let styr på alle salgsaktiviteter og bevar det forkromede overblik på tværs af mæglere. Alle handlinger kan aktiveres med advarsler og alarmer.

Overblik, kontrol og værdifulde data

SalesTool giver overblik og kontrol over alle økonomiske handlinger og sagsaktiviteter. Værktøjet viser status på alt fra advokatforbehold til underskrifter, og I kan selv sætte alarmer, så deadlines på vigtige handlinger ikke overskrides. Systemet gemmer alt, hvad der registreres. Dermed får I ikke blot overblik over sagens historik. I får også værdifulde data til efterfølgende analyse, som kan bidrage væsentligt til optimering af jeres forretning.

Sælger og mægler

For den enkelte sælger giver SalesTool mere effektivitet i hverdagen. For ledelsen giver værktøjet indsigt i hvilke sælgere, der performer bedst på hvilke projekter, så alle kan placeres, hvor de giver mest værdi.

Backoffice

SalesTool opsamler store mængder data, som kan bruges i datawarehouse. Det giver et detaljeret statistisk overblik over historik og nutid og kan danne et stærkt grundlag for meget præcise prognoser.

Økonomi

SalesTool sikrer et konstant opdateret overblik: Hvor rentabel er vores virksomhed her og nu? Hvordan går det for hvert enkelt af vores boligprojekter? Resultatet er rettidighed og en mere rentabel forretning.

Projektchef

SalesTool smitter af på hele værdikæden. Øget rettidighed i rapporteringen. Styrket overblik over omsætnings-hastighed og salgspriser. Øjeblikkelig indsigt i statusændringer, hvis noget går fra reserveret til solgt.

Teknisk information

Estatetool rummer et database repository til statistik, alarmer og handlinger i forbindelse med alle transaktioner omkring salget. Det er muligt at bruge Estatetool uden dette add-on, men med SalesTool åber hele systemet op med mange flere funktioner, og alle de ekstra datasæt kan benyttes. Sagerne knyttes til transaktioner i forbindelse med alle aktiviteter under salgsfasen.

Hver Estatetool-server har sit eget sæt af handlinger. Serveren leveres med et sæt standardhandlinger og alarmer til salget, men de kan alle redigeres af administratoren. I forbindelse med hver handling knytter sig forskellige alarmer, som aktiveres og viser et defineret antal dage, før handlingen kræver en aktion. Reageres der ikke, inden for advarselstiden, udløses alarmen til mægleren selv og sagens sagsbehandler.

Alle handlinger gemmes som transaktioner i et database repository således, at alle data fra repository kan bruges til Excel-statistik og vises i dashboard over handlinger. Det betyder, at databasen kan beregne og fremvise afhængigheder over handlinger. Fx kan Estatetool i forbindelse med reservationer måle, hvor mange af dem, der bliver til faktiske salg indenfor en given tidsramme.

Estatetool rummer en Excel-motor, som henter alle rå-data, repository data og alle transaktioner i forbindelse med salget således, at de kan bearbejdes i Excel med fx Excel-makro. Alle data opdateres automatisk og datakilden og Excel-makro kan låses for den almindelige bruger eller mægler. Dermed ser man kun beregninger, Excel data og grafer på friske datasæt fra alle handlinger i forbindelse med salget.

Vi tilbyder mange Kurser og workshops

Kunder og partnere

Se et udpluk af de kunder og partnere, der siden 2012 har benyttet Estatetool