Estatetool Moduler

WebTool Data på egen hjemmeside

Tilføj nemt søgefunktion, resultatside, boligdata, prislister, sagsstatus, faciliteter, fakta og mange andre data fra Estatetool til egen hjemmeside i eget stil og design.

Sammensæt data og design

Med WebTool er det muligt at holde jeres hjemmeside opdateret, med de rigtige data på de rigtige placeringer, direkte fra Estatetool, uden at skulle bruge en designer eller webmaster hver gang. Når jeres boliger og sager ændres i Estatetool opdateres hjemmesidens indhold øjeblikkeligt og automatisk. Det sikrer at alt fra pris og boligstatus til plantegninger og billeder, altid er opdateret og præsenteres korrekt på jeres hjemmeside i eget design, uden at I skal have fat i en webmaster.

For marketing

WebTool er det perfekte værktøj til jeres marketingafdeling. Således kan afdelingen fokusere på indhold og sikre en ensartet information på hjemmesiden samt alle øvrige medier hvor der annonceres. Marketingsafdelingen får en central database, hvor alt indhold kan styres og administreres.

For mæglerne

Med WebTool bliver det let for mæglerne at sikre, at alle deres handlinger og data altid er ensartet og synkroniseret til hjemmesiden og alle andre medier. Det vil glæde mæglerne, at informationerne som kunderne ser på hjemmesiden stemmer overens med deres faktiske salgsdata, prospekter og prislister.

For administrationen

Når en bolig skal udlejes, er det vigtigt at administratoren kan benytte sig af et nemt og intuitivt system, uden at skulle tænke på, at hjemmesiden også skal opdateres. WebTool åbner muligheden for at udlejningsprocessen allerede kan startes på ejendommens hjemmeside af lejeren selv.

For bygherren

Troværdigheden stiger når alle informationer er identiske på hjemmesiden, i mæglerens salgsmateriale og på andre medier. Med WebTool kommer data altid fra samme database. Det gør at bygherren kan kontrollere og styre data og indhold på tværs af ejendomme og projekter, både til udlejning og salg.

Teknisk information

WebTool er værktøjet der forbedrer din hjemmeside. Alle data kan hentes direkte fra din Estatetool database. Med Estatetool plugin til WordPress eller Estatetool API til andre hjemmesidesystemer. Det betyder at alle data, som vedrører boliger og sager, kommer fra Estatetool og kombineres med resten af hjemmesidens design og opsætning. Med Estatetool skal boliger, sager og data kun vedligeholdes et sted i én database som kan behandles af alle personer uden kendskab til WordPress eller teknik. Design og statisk information behandles stadigvæk af de rigtige nøglepersoner som grafiker og webmaster.

Estatetool rummer et WordPress plugin samt et stort sæt af snippets til WordPress, som kan benyttes direkte på jeres egen WordPress hjemmeside. Det gør det nemt at samle og fremvise alle Estatetool data i jeres eget design og farver. Estatetool snippets omfatter: Forskellige søgefunktioner, resultatsider, boligoversigter, prislister, unik dynamisk boligside med SEO, faktaboks, billedgalleri, plantegninger med slider, faciliteter med ikoner, åbent hus spørgeskema, integration til LeadTool og meget mere. Alle disse funktioner skal derfor ikke programmeres, men blot sammensættes med jeres eget design.

Estatetool kan benyttes på alle hjemmesider også dem der ikke er udviklet i WordPress. Der kan med Estatetools åbne API udvikles alle de data sammensætninger og egen fremvisning at alle data som hentes med Estatetool JSON API. Estatetool har færdige funktioner til at hente data som: Projekter og ejendomme, boliger og sagsdata med ledighed og priser, faciliteter med ikoner, repository data, projekt statuskoder, reservationer, ventelister, galleri med billeder og plantegninger, åbent hus data, tekster, kundekartotek integration, pengeinstitutter, rådgivningsfirmaer, FAQ og meget mere.

Estatetool er bygget som databaseværktøj der gør det nemt, at forbedre dine muligheder med Google Søgemaskineoptimering (SEO). Data og komponenter til boliger og sager sammensættes med søgeord og søgninger for resultatsider i forbindelse med Estatetool på WordPress hjemmesider. Dette gøres på en sådan måde at alle sider læses af Google som en enkeltstående SEO side pr. bolig/sag. Er der fx 100 boliger/sager i Estatetool, vil det kunne give 100 gode side-optagelser på Google, som fremstår korrekt på Googles resultatsider. Det kræver, at den unikke boligside behandles på speciel vis med koder for metadata, og at data på systemet tager hensyn til Google SEO krav.

Vi tilbyder mange Kurser og workshops

Kunder og partnere

Estatetool systemet er udviklet siden år 2012 i tæt samarbejde med ejendomsbranchen.
Se her et udpluk af vores kunder og partnere.