Estatetool Moduler

WebTool Data på egen hjemmeside

Tilføj nemt søgefunktion, resultatside, boligdata, prislister, sagsstatus, faciliteter, fakta og mange andre data fra Estatetool til egen hjemmeside i eget stil og design.

Dynamisk indhold i jeres design

WebTool holder jeres hjemmesider opdaterede med data direkte fra Estatetool. Når noget ændres i Estatetool, opdateres det via WebTool automatisk på jeres projekthjemmeside. Værktøjet sikrer samtidig, at alt fra pris og status til billeder præsenteres i den stil, jeres designere har valgt. WebTool passer sammen med boligvælgeren fra 3DTool.

Marketing

WebTool sikrer ensartet information på projekt-hjemmesiden og øvrige medier. Designere og tekstforfattere kan skabe lækre rammer og fortællinger uden at bruge tid på at opdatere data på tværs.

Sælgere

Med WebTool er kunders og sælgeres oplevelse altid synkroniseret. Info, kunderne ser på projekthjemmesiden, stemmer altid overens med dem, sælgerne har til rådighed. Uanset, hvorfra de trækkes.

Backoffice

Når I bruger WebTool, optræder alle de oplysninger, I indtaster i MainTool, straks på projekthjemmesiden. Når værktøjet bruges sammen med PdfTool og AddTool behøver I kun indtaste og justere informationer ét sted.

Projektchef

Troværdigheden daler, hvis en kunde finder én information i avisen, en anden i mæglerens salgsmateriale og en tredje på nettet. Med WebTool kommer data på web altid fra samme kilde som på de øvrige platforme.

Teknisk information

WebTool forbedrer projekthjemmesiden ved, at alle sider og data hentes direkte i Estatetool med en netværkskomponent til WordPress eller Estatetool API. Det betyder, at data, som vedrører sagerne, kommer fra Estatetool og blander sig med resten af hjemmesidens data. Dermed skal sagsdata kun vedligeholdes i én database og behandles af mæglerne og sagsbehandlerne, mens data til resten af hjemmesiden behandles af grafiker og webmaster.

Estatetool rummer et WordPress plugin og et sæt af snippets til WordPress, som kan benyttes direkte på egen WordPress hjemmeside for at samle og fremvise data. Snippets omfatter: Forskellige søgefunktioner, resultatsider, boligoversigter, prislister, unik dynamisk boligside, faktaboks, billedgalleri, plantegninger med slider, faciliteter med ikoner og meget mere. Alle disse funktioner skal derfor ikke programmeres, men blot styles ind i eget design.

Er projekthjemmesiden ikke udviklet i WordPress, kan der med Estatetool API udvikles egen fremvisning at data som hentes med Estatetool HTTPS-2-JSON API. Estatetool har færdige funktioner til at hente data som: Projekter og ejendomme, sagsdata med ledighed og priser, faciliteter med ikoner, repository data, projekt statuskoder, billeder og plantegninger, kundekartotek, pengeinstitutter, rådgivningsfirmaer, brugere og mæglere, MinSag-aktører, FAQ og meget mere.

Estatetool rummer et ekstra værktøj til at forbedre Google Søgemaskineoptimering (SEO) med nye komponenter til dine sager/søgninger og sager resultatsider i forbindelse med Estatetool på WordPress hjemmesider. Er der fx 100 sager i systemet, vil det kunne give op til 100 gode optagelser på Google, som også fremstår korrekt på Googles resultatsider. Det kræver, at den unikke boligside behandles på speciel vis med koder for metadata, og at data på systemet tager hensyn til Google SEO krav.

Vi tilbyder mange Kurser og workshops

Kunder og partnere

Se et udpluk af de kunder og partnere, der siden 2012 har benyttet Estatetool