Estatetool Services

Dataanalyse Styrk jeres beslutningskraft

Estatetool har opsamlet store mængder specifikke data på tværs af systemet igennem mange år. Vi hjælper jer med dataanalyse og omsætte det til konkret værdiskabelse.

Fra data til forretning

Estatetool registrerer alle handlinger i alle faser af et ejendomsprojekt. Det medfører en meget stor mængde unikke data, som i væsentlig grad kan styrke beslutningsgrundlaget i fremtidige projekter.

Indsigterne omfatter detaljeret demografi fra boligkøb, prisudvikling, liggetider, effekt af åbent-hus-arrangementer på forskellige købssegmenter og meget andet.

Det hele leveres anonymiseret i den form, I foretrækker og, ikke mindst, til stærkt konkurrencedygtige priser.

Mulighederne for at skabe værdi med Estatetools data er utallige. Beslutningsgrundlaget i investeringsfasen styrkes kraftigt, og når ejendommen skal afsættes, øges effekten af hver enkelt annoncekrone via en knivskarp præcision i målretningen.

Estatetool-teamet hjælper jer med at få optimal værdi af alle data. Om I selv vil trække data direkte fra systemet, om vores analytikere skal hjælpe jer helt i mål, eller om I vil oplæres i brugen af vores dataværktøj er jeres valg.

Vores services

Estatetool er meget mere end blot et softwaresystem. Med mange års erfaring, sammen med de største aktører på det danske ejendomsmarket, forstår vi hele fasen og behovet for den kompetente sparingspartner I har behov for. Derfor har vi en del services tilknyttet, som sammen dækker behovet for hjælp og sparring til alle dele af jeres forretning.

Tag det først skridt

Få analyseret din forretning

Vi kan gøre din virksomhed til markedsledende ved at levere analyse af din forretning sammen med dig.

Planlæg en uforpligtende aftale allerede i dag. Skriv en e-mail til Thomas Grube

Testimonials

Vi tilbyder mange Kurser og workshops

Kunder og partnere

Se et udpluk af de kunder og partnere, der siden 2012 har benyttet Estatetool