Estatetool Services

Design & Markedsføring Best Practice tæt på

Få hjælp fra erfarne eksperter til design og markedsføring af projekthjemmesider. Vi samarbejder med nogle af de bedste bureauer i branchen for projekthjemmesider.

Nem vej til flotte projekthjemmesider

Estatetool-teamet tilbyder hjælp til både design og markedsføring af projekthjemmesider. Vores eksperter har erfaring fra over 200 projekthjemmesider med vidt forskellige projekter og målgrupper. Vi arbejder ofte sammen med eksterne designere og reklamebureauer, så vi altid kan sætte det hold, der passer bedst til det specifikke projekt.

Vi har udviklet et sæt af snippets og plugins, som gør det nemt og fejlsikret at integrere funktionerne fra Estatetool i en lang række WordPress-templates. Kunderne kan selv bestemme design af data mv. men vi rådgiver gerne og deler gerne ud af best practice.

Estatetool-teamet har tillige udviklet Estatetool Light WordPress total-løsningen, som er 100% tilpasset Estatetool-systemet. På disse hjemmesider er det indhold om ejendomme og boliger, der er i fokus. Design og opsætning begrænser sig groft sagt til farver og skrifttyper, og hjemmesiden kan ofte være live i løbet af få dage.

Vores services

Estatetool er meget mere end blot et softwaresystem. Med mange års erfaring, sammen med de største aktører på det danske ejendomsmarket, forstår vi hele fasen og behovet for den kompetente sparingspartner I har behov for. Derfor har vi en del services tilknyttet, som sammen dækker behovet for hjælp og sparring til alle dele af jeres forretning.

Tag det først skridt

Få analyseret din forretning

Vi kan gøre din virksomhed til markedsledende ved at levere analyse af din forretning sammen med dig.

Planlæg en uforpligtende aftale allerede i dag. Skriv en e-mail til Thomas Grube

Testimonials

Vi tilbyder mange Kurser og workshops

Kunder og partnere

Se et udpluk af de kunder og partnere, der siden 2012 har benyttet Estatetool