Estatetool Services

Hosting & Drift Vi har drift specialister

Med en hosting og drift løsning hos os, sikres I drift og backup af høj kvalitet. Samtidig opnår I flere effektive fordele.

Hosting & drift

Vi er specialister i hosting og drift og hører til blandt meget få danske selskaber, som har en ISO 27001-certificering. Jeres IT-løsninger er med andre ord i sikre hænder, når vi står for hosting og drift. Alle vores hosting-løsninger udbydes i samarbejde med Zitcom, som samlet betjener mere end 190.000 kunder og løbende har manifesteret deres kvalitet og troværdighed i markedet siden starten af nullerne.

Estatetool-systemet fungerer på alle danske platforme og hosting-aftaler. Der er imidlertid visse tidsbesparende forhold ved at hoste løsningerne, fx når vi opsætter WordPress-sider. Af samme årsag giver vi rabat på nogle af vores konsulentopgaver, når vi selv hoster løsningerne.

Et fast element i vores hosting er Alarm365, som sikrer, at der altid ydes support på både frontend og backend på vores hostede projekthjemmesider. Vi leverer både sikkerheds- og driftsaftaler i samarbejde med Yanco.dk

Vores services

Estatetool er mere end blot et softwaresystem. Med mange års erfaring, sammen med de største aktører på det danske ejendomsmarked, forstår vi hele fasen og behovet for den kompetente IT-sparringspartner som I har behov for. Derfor har vi en del services tilknyttet, som sammen dækker behovet for hjælp og sparring til branchen.

Tag det første skridt

Forstå dine data

Vi kan hjælpe jer med at forstå og analysere jeres data. Vi opbygger sammen værktøjet til analyse og data warehouse for ledelsen. Det vil kunne bidrage til strategiske Power BI beslutninger på en lang række områder.

Planlæg en uforpligtende aftale og hør mere allerede i dag. Skriv en e-mail til Nicolaj Eriksen

Testimonials

Vi tilbyder mange Kurser og workshops

Kunder og partnere

Estatetool systemet er udviklet siden år 2012 i tæt samarbejde med ejendomsbranchen.
Se her et udpluk af vores kunder og partnere.