Estatetool Services

Hosting & Drift Vi har drift specialister

Med en hosting og drift løsning hos os, sikres I drift og backup af høj kvalitet. Samtidig opnår I flere effektive fordele.

Hosting & drift

Vi er specialister i hosting og drift og hører til blandt meget få danske selskaber, som har en ISO 27001-certificering. Jeres IT-løsninger er med andre ord i sikre hænder, når vi står for hosting og drift. Alle vores hosting-løsninger udbydes i samarbejde med Zitcom, som samlet betjener mere end 190.000 kunder og løbende har manifesteret deres kvalitet og troværdighed i markedet siden starten af nullerne.

Estatetool-systemet fungerer på alle danske platforme og hosting-aftaler. Der er imidlertid visse tidsbesparende forhold ved at hoste løsningerne, fx når vi opsætter WordPress-sider. Af samme årsag giver vi rabat på nogle af vores konsulentopgaver, når vi selv hoster løsningerne.

Et fast element i vores hosting er Alarm365, som sikrer, at der altid ydes support på både frontend og backend på vores hostede projekthjemmesider. Vi leverer både sikkerheds- og driftsaftaler i samarbejde med Yanco.dk

Vores services

Estatetool er meget mere end blot et softwaresystem. Med mange års erfaring, sammen med de største aktører på det danske ejendomsmarket, forstår vi hele fasen og behovet for den kompetente sparingspartner I har behov for. Derfor har vi en del services tilknyttet, som sammen dækker behovet for hjælp og sparring til alle dele af jeres forretning.

Tag det først skridt

Få analyseret din forretning

Vi kan gøre din virksomhed til markedsledende ved at levere analyse af din forretning sammen med dig.

Planlæg en uforpligtende aftale allerede i dag. Skriv en e-mail til Thomas Grube

Testimonials

Vi tilbyder mange Kurser og workshops

Kunder og partnere

Se et udpluk af de kunder og partnere, der siden 2012 har benyttet Estatetool