Estatetool Services

Kurser & Workshops Webinars & Fyraftensmøder

Lær at udnytte Estatetools mange moduler og funktioner, så de giver optimal værdi og forbedrer jeres forretning.

Slip Estatetools kræfter løs

Det er med Estatetool som med al anden god software: Det kræver oplæring og træning at få det optimale udbytte ud af det. Jo bedre, medarbejdere på tværs af virksomheden er til at bruge værktøjerne, desto mere vil I opleve, at de effektiviserer jeres arbejdsgange og forbedrer jeres performance.

Vi tilbyder en bred vifte af events. Vi afholder kurser i de enkelte værktøjer rettet mod de forskellige funktioner, der benytter dem. Og vi afholder workshops, som viser, hvordan I ved at udbrede værktøjerne i hele organisationen kan skabe synergi og spare tid samtidig med, at I forbedrer jeres resultater.

Se mere om vores forskellige events og tilmeld dig

Vores services

Estatetool er mere end blot et softwaresystem. Med mange års erfaring, sammen med de største aktører på det danske ejendomsmarked, forstår vi hele fasen og behovet for den kompetente IT-sparringspartner som I har behov for. Derfor har vi en del services tilknyttet, som sammen dækker behovet for hjælp og sparring til branchen.

Tag det første skridt

Forstå dine data

Vi kan hjælpe jer med at forstå og analysere jeres data. Vi opbygger sammen værktøjet til analyse og data warehouse for ledelsen. Det vil kunne bidrage til strategiske Power BI beslutninger på en lang række områder.

Planlæg en uforpligtende aftale og hør mere allerede i dag. Skriv en e-mail til Nicolaj Eriksen

Testimonials

Vi tilbyder mange Kurser og workshops

Kunder og partnere

Estatetool systemet er udviklet siden år 2012 i tæt samarbejde med ejendomsbranchen.
Se her et udpluk af vores kunder og partnere.