Estatetool Services

Rådgivning Få analyseret din forretning

Lønsomhed i alle foretningsled. Vi analyserer jeres forretning og hjælper via lean-metoder med optimering af alle modeller, processer og arbejdsgange.

Value Stream Mapping

Valget af IT-systemer kan være altafgørende for en virksomheds succes. Men optimal lønsomhed sikres ikke gennem IT alene, og derfor tilbyder vi at analysere alle din virksomheds processer og arbejdsgange.

Vi identificerer jeres optimeringsmuligheder i bred forstand, uafhængigt af vores egen software, men er også i stand til at anskueliggøre, hvilken værdi I vil få ud af at digitalisere jeres workflows via Estatetool.

Rådgivningen udføres af erfarne seniorkonsulenter og hviler på gennemprøvede lean-metoder og værktøjer som fx Value Stream Mapping.

Arbejdet inddrager både data og mennesker og foregår bl.a. i workshops, hvor og alle med detaljeret viden om de enkelte processer involveres.

Vores services

Estatetool er meget mere end blot et softwaresystem. Med mange års erfaring, sammen med de største aktører på det danske ejendomsmarket, forstår vi hele fasen og behovet for den kompetente sparingspartner I har behov for. Derfor har vi en del services tilknyttet, som sammen dækker behovet for hjælp og sparring til alle dele af jeres forretning.

Tag det først skridt

Få analyseret din forretning

Vi kan gøre din virksomhed til markedsledende ved at levere analyse af din forretning sammen med dig.

Planlæg en uforpligtende aftale allerede i dag. Skriv en e-mail til Thomas Grube

Testimonials

Vi tilbyder mange Kurser og workshops

Kunder og partnere

Se et udpluk af de kunder og partnere, der siden 2012 har benyttet Estatetool