Estatetool Services

Real3D Fremvis projekter med realistisk 3D

Estatetool har samlet de bedste funktioner og teknikker, som gør det muligt at fremvise ejendomme, boliger og sager med nyskabende og realistisk Real3D. Giv brugeren en unik oplevelse af at være der selv.

Real3D boligvælger

Estatetool introducere Real3D boligvælger med Unreal Engine som er verdens mest avancerede realtids 3D-værktøj. Unreal Engine har løbende udvikler sig til ikke kun at tjene sit oprindelige formål som en avanceret spilmotor. I dag giver den skabere på tværs af brancher friheden og kontrollen til at levere avanceret indhold, interaktive oplevelser og fordybende virtuelle verdener.

Med en boligvælger i Real3D kan købere og lejere selv panorere og zoome rundt på jeres ejendomme, samtidig med at alle data fra jeres Estatetool database er direkte integreret. Selv farvekoden for ledighed forbliver som et transparent farve-lag alt imens der panoreres og zoomes. Det giver en interaktiv oplevelse og et fordybende realistisk indblik i jeres ejendommene for alle kunder, købere og lejere.

360° perspektiv

Et 360° perspektiv skaber stor effekt!

En interaktiv, visuel fremvisning er langt mere inspirerende end en simpel plantegning.

Undgå den fysiske verdens begrænsninger og inviter jeres potentielle kunder indenfor til en 360°-rundtur i deres nye ejendom, bolig eller sag.

VR giver dem mulighed for en flerdimensionel oplevelse, fra deres eget hjem, i deres eget tempo.

Fordelen ved video

Et vigtigt redskab til at skabe en stærk forbindelse til kunder.

Video er en af de hurtigste og mest effektive metoder til at kommunikere et budskab på.

Skab kontinuerligt, overbevisende videomateriale til din målgruppe. Musik, farver og skarpt design kan vække positive følelser og engagement hos kunden.

Gør jeres salgspunkter krystalklare nu.

Visualiseringer

Et billede siger mere end tusind ord.

Uanset om det gælder brochurer, pressemeddelelser eller websitebannere, er der brug for kvalitets-billeder til at fortælle jeres historie.

Skab et ekstensivt galleri, så i er up-to-date med nyt materiale, ved hvert nyt projekt.

Vores services

Estatetool er mere end blot et softwaresystem. Med mange års erfaring, sammen med de største aktører på det danske ejendomsmarked, forstår vi hele fasen og behovet for den kompetente IT-sparringspartner som I har behov for. Derfor har vi en del services tilknyttet, som sammen dækker behovet for hjælp og sparring til branchen.

Tag det første skridt

Forstå dine data

Vi kan hjælpe jer med at forstå og analysere jeres data. Vi opbygger sammen værktøjet til analyse og data warehouse for ledelsen. Det vil kunne bidrage til strategiske Power BI beslutninger på en lang række områder.

Planlæg en uforpligtende aftale og hør mere allerede i dag. Skriv en e-mail til Nicolaj Eriksen

Testimonials

Vi tilbyder mange Kurser og workshops

Kunder og partnere

Estatetool systemet er udviklet siden år 2012 i tæt samarbejde med ejendomsbranchen.
Se her et udpluk af vores kunder og partnere.