Estatetool services

Softwareudvikling Specialdesignet programmering

Vi skræddersyr gerne specifikke ønsker og funktioner til integration med jeres Estatetool løsning.

Tilpasning og udvikling

Værktøjerne i Estatetool er enkle at implementere og dækker behovet hos det meste af ejendomsbranchen. Men vores team imødekommer gerne specifikke ønsker til IT-udvikling. Uanset, om det drejer sig om udbygning af funktionerne i Estatetool, dyb integration til jeres egne systemer eller udvikling af nye funktioner til jeres hjemmesider.

Der differentieres mellem programmører i frontend og backend fullstack og prismatcher på alle opgaver op imod fullstack programmører hos IBM, Microsoft og Facebook.

I kan forvente høj ydelse og skarp levering af kvalitetsprogrammering.

Vores services

Estatetool er mere end blot et softwaresystem. Med mange års erfaring, sammen med de største aktører på det danske ejendomsmarked, forstår vi hele fasen og behovet for den kompetente IT-sparringspartner som I har behov for. Derfor har vi en del services tilknyttet, som sammen dækker behovet for hjælp og sparring til branchen.

Tag det første skridt

Forstå dine data

Vi kan hjælpe jer med at forstå og analysere jeres data. Vi opbygger sammen værktøjet til analyse og data warehouse for ledelsen. Det vil kunne bidrage til strategiske Power BI beslutninger på en lang række områder.

Planlæg en uforpligtende aftale og hør mere allerede i dag. Skriv en e-mail til Nicolaj Eriksen

Testimonials

Vi tilbyder mange Kurser og workshops

Kunder og partnere

Estatetool systemet er udviklet siden år 2012 i tæt samarbejde med ejendomsbranchen.
Se her et udpluk af vores kunder og partnere.