Estatetool Services

Support Vi er klar til at hjælpe dig

Ligegyldigt hvilke udfordringer I har og hvilke kroge af Estatetool systemet I sidder med, er vi klar til at hjælpe jer både med systemet og jeres hjemmeside.

Få hjælp med systemet og jeres hjemmeside

Estatetool systemet (backend)

Vi er klar til at hjælpe og yder support på Estatetool systemet (Backend) til dig og dine nærmeste brugere. Supporten ydes på telefon og e-mail.

Supporten er åben hverdage fra kl. 9–17

Kontakt os på support@estatetool.dk eller telefon 70 20 11 90 – tryk 2 for support.

Supporten yder generel vejledning i brugen af Estatetool systemet og besvarer spørgsmål om de problemer I har når i sidder og benytter Estatetool systemet (backend).

Bemærk at denne support dækker Estatetool systemet på Estatetool serveren.

Vi tilstræber at starte arbejdet på supportsagen så hurtigt så muligt og for det meste inden for 48 timer.

Projekthjemmeside (frontend)

Vi er klar til at hjælpe og yder support på din projekthjemmeside (frontend) til dig og dit grafiske bureau. Supporten ydes på telefon og e-mail.

Supporten er åben hverdage fra kl. 9–17

Kontakt os på support@estatetool.dk eller telefon 70 20 11 90 – tryk 2 for support.

Supporten yder generel vejledning i brugen af Estatetool på en projekthjemmesiden og besvarer spørgsmål om Estatetools integration med jeres projekthjemmeside i WordPress.

Vi tilstræber at starte arbejdet på supportsagen så hurtigt så muligt og for det meste inden for 48 timer.

Er der købt Estatetool projekthjemmeside service, ydes der gratis support under serviceaftalen. Eller er hjemmesiden udviklet i WordPress og der er købet snippet gennem Estatetool ydes der gratis support i 3 måneder efter leveringen. Alle andre supportsager til projekthjemmesider skal der betales for.

Vores services

Estatetool er mere end blot et softwaresystem. Med mange års erfaring, sammen med de største aktører på det danske ejendomsmarked, forstår vi hele fasen og behovet for den kompetente IT-sparringspartner som I har behov for. Derfor har vi en del services tilknyttet, som sammen dækker behovet for hjælp og sparring til branchen.

Tag det første skridt

Forstå dine data

Vi kan hjælpe jer med at forstå og analysere jeres data. Vi opbygger sammen værktøjet til analyse og data warehouse for ledelsen. Det vil kunne bidrage til strategiske Power BI beslutninger på en lang række områder.

Planlæg en uforpligtende aftale og hør mere allerede i dag. Skriv en e-mail til Nicolaj Eriksen

Testimonials

Vi tilbyder mange Kurser og workshops

Kunder og partnere

Estatetool systemet er udviklet siden år 2012 i tæt samarbejde med ejendomsbranchen.
Se her et udpluk af vores kunder og partnere.