Estatetool Services

Vedligeholdelse Nyeste moduler og funktioner

Vi holder jeres Estatetool løsning up-to-date så I altid har adgang til nyeste software, moduler og funktioner.

Nye forbedringer, funktioner og patch

Vi holder øje med jeres Estatetool løsning. Jeres Estatetool opdateres jævnligt. Vi udvikler løbende nye funktioner og moduler, som tilbydes til alle vores kunders Estatetool server.

Vi forbedrer hele tiden de moduler og funktioner der allerede er på systemet og vi sørger for at I vil være sikret med den nyeste software, moduler, funktioner og bugfixes som løbende opdateres I jeres løsning.

Estatetool server opdateres også løbende så server software, operativsystem og Microsoft altid er den nyeste model og patch.

Dette vil holde jeres Estatetool up-to-date og på den måde opnår I en bedre brug af systemet som det mindsker fejl og ulemper.

Vores services

Estatetool er mere end blot et softwaresystem. Med mange års erfaring, sammen med de største aktører på det danske ejendomsmarked, forstår vi hele fasen og behovet for den kompetente IT-sparringspartner som I har behov for. Derfor har vi en del services tilknyttet, som sammen dækker behovet for hjælp og sparring til branchen.

Tag det første skridt

Forstå dine data

Vi kan hjælpe jer med at forstå og analysere jeres data. Vi opbygger sammen værktøjet til analyse og data warehouse for ledelsen. Det vil kunne bidrage til strategiske Power BI beslutninger på en lang række områder.

Planlæg en uforpligtende aftale og hør mere allerede i dag. Skriv en e-mail til Nicolaj Eriksen

Testimonials

Vi tilbyder mange Kurser og workshops

Kunder og partnere

Estatetool systemet er udviklet siden år 2012 i tæt samarbejde med ejendomsbranchen.
Se her et udpluk af vores kunder og partnere.